Kamis, 06 Oktober 2011

Affiliate Program

shareAffiliate is een programma waar we bevorderen van een product en we zullen een commissie krijgt elke transactie. Affiliates zijn ook een manier om geld te verdienen met de manier waarop wij als een verkoper van producten (affiliate marketeers) mee aan het product eigenaar (de affiliate handelaar) om de producten te verkopen en we krijgen uitbetaald na de succesvolle verkoop van de affiliate handelaar product. De gelegenheid om veel geld te verdienen is een van de belangrijkste voordelen van affiliate marketing. Affiliate marketing is ook aanwezig die u met opties om u te ondersteunen op het product en heeft een passie voor het door u in staat om hun links en banners toe te voegen op uw eigen website. 

Er zijn een aantal affiliate programma's op het internet is een gratis of betaald aan een lid, bijvoorbeeld co.cc (gratis domein), kumpulblogger.com (PPC), 000webhost (domein en hosting is gratis) en vele anderen. Affiliate programma's zijn uitgegroeid tot een zeer populaire en effectieve manier om hun huidige producten of diensten de markt via het internet. Het bedrag van de commissies en andere regels die in de overeenkomst (de affiliate overeenkomst) die onderling zijn overeengekomen tussen u en de handelaar in te stellen. 


Dit bedrijf is zeer eenvoudig te doen omdat we niet te maken of zelf hun eigen producten. We leven van iemand anders product op de markt en we krijgen uitbetaald na de succesvolle verkoop van het product. Zodat het kapitaal dat we besteden aan een bedrijf te runnen is relatief klein in vergelijking met ons eigen bedrijf moeten goederen die wij verkopen produceren. 


Vele manieren die door de affiliate handelaar aan ons. Op verschillende manieren zoals via Pay Per Sale of ook wel Pay Per Action, waar we een opdracht krijgen van de affiliate handelaar bij een aankoop er werkelijk gebeurt op het product van de affiliate handelaar. Daarnaast zijn er Recurring waar de affiliate handelaar betaalt een commissie aan ons regelmatig als we lid worden en slaagde erin om een ​​abonnementsdienst producten te verkopen aan de consument. We krijgen een commissie op regelmatige basis, zolang de consument nog steeds inschrijven op deze producten. 


Dan is er de Pay Per Lead is een vlakke betaling van een bepaald affiliate handelaar voor elke prospect die brengen we naar de website merchat met specifieke kwalificaties gevraagd door de handelaar. Vierde is er een Pay Per Zoek waar de handelaar zal ons betalen als er iemand op zoek naar informatie via de "search box" special van de koopman die wij op onze website en dan is die persoon klikt op een link die blijkt uit de uitvoering van de zoekresultaten. Vijfde Pay Per Clik is de plaats waar de handelaar betaalt ons als een bezoeker klikt op affiliate van de handelaar advertentie die we op onze website. En de laatste is een hybride programma's waar de handelaar betaalt een commissie wanneer een bezoeker klikt op de banner en geef meer commissie bij een verkoop of het krijgen van veel van de omzet, hoe hoger onze commissie. 


Releated Articles:

get the latest info direct to you please enter your email address:

Delivered by FeedBurner

0 komentar:

Posting Komentar

Link Exchange

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons